2016. június 23., csütörtök

Az U-vitamin, amit szinte senki sem ismer

Az U-vitamin fogyasztása kúraszerűen javasolt egy hónapon keresztül, évente két - három, vagy akár négy alkalommal is. Javasolt az U-vitamin fogyasztása műtétek előtt, közben és utána a sejtregeneráció és az esetleges gyulladások elkerülése érdekében. Az U-vitamin fogyasztásának következtében a szöveti sérülések gyógyulási ideje lecsökken. A sejtregeneráció még 50 – 60 éves korban illetve afölött is felgyorsul, amennyiben naponta legalább 300 mg U-vitamin kerül a szervezetbe.
Az U-vitamin vízben oldódik. Épp ezért az emberi szervezet csak időlegesen tudja tárolni az oldékonysága miatt. Ezért van szükség, időnkénti jelentősebb utánpótlásra, annak érdekében, hogy a szervezet gyors regenerációs képessége megmaradjon.
Az U-vitamin hiányában nyálkahártya problémák léphetnek fel. Nyálkahártya problémák következtében könnyebben kialakulhat a gyomor, illetve bélfekély. A bélrendszer fekélyesedése, gyulladása által legyengülhet az immunrendszer. Könnyebben halmozódhatnak fel a méreganyagok. Gyengülhet a sejtek regenerációs képessége. Az U-vitamin fogyasztásával mgelőzhetők az alábbiak: megelőzi a bélrendszer gyulladásait, fekélyek kialakulását, ezáltal hozzájárul az immunrendszer folyamatos, jó működéséhez. Segít a máj méregtelenítésében. Megelőzi az egyéb belső szervek gyulladását.
Mindezekből látható, hogy igen jelentős hatású korunk "népbetegségeivel", a nyálkahártya-gyulladással járó betegségek esetén, mint például az IBS, a Chron-betegség, bélgyulladás, élelmiszer-allergiák következtében fellépő bélgyulladás, orr-nyálkahártya gyulladás, tüdő-felső légúti gyulladások. Naponta egy kapszula fogyasztásával fedezhetjük az U-vitamin igényünket, akut gyulladásos állapotban 2x1, 3x1 kapszula is javasolt. Kiváló forrása a házi, valódi hordóskáposzta és leve, ezért ezt a finom savanyúságot érdemes minden nap nyersen fogyasztani. De ügyelni kell arra, hogy a zöldségeseknél, savanyúságosoknál kapható savanyított káposzta sokszor köszönő viszonyban sincs a valódi hordós káposztával! Nagyon jó, ha magunk savanyítunk káposztát, vagy ajánlom a www.nekedterem.hu oldalról a bio hordós káposzta beszerzését.
Az U-vitamin kúraszerű fogyasztásának hatásai:
- Immunerősítő, sejt-regeneráló
- Támogatja a legyengült szervezetet
- Gyulladások alatt és után segít a felépülésben, a szöveti regenerációban
- Műtétek, hegek, törések után segít a tünetmentes gyógyulásban, szöveti regenerációban, ezért műtétek előtt és után nagyon jó hatású a fogyasztása
- Segít a fekélyek, gyomorfekély, nyombél-fekély gyógyulásában, a bélgyulladás alatti és utáni regenerációban
- Bakteriális fertőzések esetén is nagyon jó hatású, különösen a húgyúti-genitális bakteriális fertőzéseknél
- Aranyeres panaszok esetén is kiváló kiegészítést jelent

U-vitamin készítményt kapszulázott formában lehet kapni a bioboltokban és az internetes webáruházakban. Természetes formában U-vitamint ezekből az ételekből vehetünk magunkhoz: fejeskáposzta, hordós káposzta, nyers kelkáposzta, paradicsom, retek, banán, csalánlevél, csíranövények, káposztafélék, tejsavó, kecsketej savó.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése