2015. február 5., csütörtök

Aromaterápia az otthonodban

Milyen területeken élvezheted az aromaterápia áldásos hatásait?
- Szerencsés esetben már a fogantatástól, a várandósságon keresztül a szülésig, gyermekágyig, szoptatásig a babavárás és babaápolás teljes területein.
- A szerelmi életben olyan érzéseket és élményeket nyújthatsz és élhetsz át az aromaterápia által, amelyek messze magaslatokba röpíthetnek, teljesen új dimenziót adhatnak a szexualitásodnak.
- A hormonális védelem területén, férfiaknak és nőknek egyaránt, ami az egik legfontosabb terület manapság.
- A mentális egészség területén, amely szintén kiemelten fontos terület. Egyes előrejelzések szerint az emberek kétharmadát érinti valamilyen mentális, idegrendszeri, depresszióval kapcsolatos állapot.
- Az otthoni, családi egészségvédelem és betegségek kezelése területein.
Az anyukáknak nagyobb magabiztosságra lenne szükségük a családtagjaik ápolása, kezelése kapcsán. Ma már az anyukák közül kevesen tudnak természetes módszerekkel lázat csillapítani, megfázást, influenzát, gyermekbetegségeket kordában tartani. Kétségbeesik és orvoshoz fut egy hőemelkedésnél, köhögésnél is, a bárányhimlőről már nem is beszélve. Mi még úgy nőttünk fel, nem is kevesen - hatvanas, hetvenes évek -, hogy gyermekorvos tíz faluban egy volt, és a szokásos gyermekbetegségeket az anyukák el tudták látni egy bizonyos fázisig odahaza.
Az aromaterápia magabiztosságot, működő, gyógyszermentes megoldásokat, és főként megelőzési lehetőségeket ad a kezünkbe. Nagy szükségük lenne a mostani anyukáknak, hogy elsajátítsák az aromaterápia otthoni használatának módjait.
Az élet számos területén használhatjuk még az aromaterápiát.
Ha szeretnél aromaterápiás képzésen részt venni, vagy minősített aromaterápiás készítményeket, illóolajokat beszerezni, várom szeretettel a jelentkezésedet. Itt érdeklődhetsz: biogyogyitas@biogyogyitas.hu
Éljen az aromaterápia! És éljenek a februári reggelek, még akkor is, ha a legrondább idővel köszöntenek ránk... Ilyenkor én előveszem az édesnarancs-babérlevél kedvenc kombinációmat, és azzal indítom a napot. És persze egy kis aromaterápiás-ganodermás kávéval... Valaki még csatlakozik?

Illatos tél végi napokat kívánok!

Bíró Tünde
Tanár, holisztikus életmód tanácsadó
Bio-intim tanácsadás
www.biotunder.info
www.biointimitas.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése