2013. szeptember 25., szerda

Aktív faszén, "dr. Faszén" - a tökéletes béltisztító

Újabb abszolút kedvenccel bővítem a saját kedvenceim sorát: rákattantam az aktív szénre! Tényleg, és komolyan. Két hónapja kezdtem el az aktív szén kúrát, kiegészítve kovafölddel, valódi olívaolajjal és penészgomba, candida-gomba elleni gyógynövény-cseppekkel. Az első pár nap még kissé kellemetlen volt a fekete masszát meginni, de semmi különös, csak a színe és az állaga volt kicsit fura. Aztán jött a "flash" - a több hónapon keresztül tartó tisztítókúrák után nem hittem volna, hogy ennyi nyák létezik még a beleimben, és ennyire jó érzés lesz az a tisztítóhatás, amit az aktív szén+kovaföld kombó képes végrehajtani a beleimben! Nem lett székrekedésem, sőt, pár napig gyakrabban kellett meglátogatnom a kis helyiséget, de minden kellemetlenség nélkül. Mindenkinek ajánlom! Ahogy mondani szokták: 9-99 éves korig! Évente 2-4 akalommal (2-8 hét időtartamban) végezz aktív szénnel tisztítókúrát, egészítsd ki kovafölddel, jótékony növényi olajokkal, aromaolajos bedörzsöléssel, szükség szerint multivitaminnal, és nagyon sokat tehetsz az egészségedért! A kúra végeztével ne feledkezz meg a bélflórád alapos regenerálásáról.
Az aktív faszén használatával megőrziheted a nagy tisztítókúrák alatt elért állapotodat is, és egy sor betegség ellen védelmet szerezhetsz. Valóban igaz, hogy a beleid állapota dönti el, mennyire vagy védett mindenféle nyavalya ellen, mennyi erőd, energiád van, mennyire kapsz "levegőt" a mai világban.
Amire ügyelni kell, hogy nem mindegy, milyen szenet használsz! Kizárólag hagyományos módszerrel (boksa égetéssel) előállított, tiszta faszenet szabad fogyasztani. Kőrisfából, tölgyfából, fűzfából, nyárfából, nyírfából égetik a belsőleg is fogyasztható szenet. A gyógyszertári szén állati csontokból készül, ezért azt messzire kerüld el!
Rémtörténet: egyik vendégem a benzinkutakon kapható grill szenet vitte haza, megőrölte kávédarálóval, és ezt fogyasztotta - olcsón szerette volna megúszni. Nos, a visszamérés alkalmával tele volt kőolaj-származékokkal a teste, és nem, hogy tisztult volna, egy csomó problémája keletkezett. Szóval, így NE fogyassz aktív szenet!
Személyes tanácsadás, a mindenkori tisztítókúrád legtermészetesebb, leghatékonyabb módszerekkel történő összeállítását kérheted a Biotündértől! A 8 hetes tisztítókúra, amit teljes egészsében beépíthetsz a mindennapokba. Eredmény: egészséges bélrendszer, bél-immunrendszer, emésztés, anyagcsere, gyönyörű bőr, több energia, több levegő! Bejelentkezés: (20) 405-5401

Egészséges bélrendszert kívánok!

Bíró Tünde
www.biotunder.info

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése